Het is niet eenvoudig om aan een buitenstaande uit te leggen wat de Pats Boem Show van carnavalsvereniging de Belhamels inhoudt. Menigeen fronst zijn wenkbrauwen al bij het horen van deze titel. Het gaat hier om de afsluiting van carnaval in Beltrum, waarbij we het podium vrij maken van allerhande optredens. Wil je meegenieten, lachen of mee doen?

Wanneer en waar?
Locatie                : Zaal Spilman, Beltrum
Datum                 : 25 feb 2020
Tijd                       : 20.30u aanvang

Deelnemen?
Stuur een appje aan de organisatie en wij nemen contact met je op:
Ronald van Hal                 06 8312 5556
Roel Krabben                    06 1633 1749

Wat kun je allemaal op het podium brengen?
Wil je een zelf geschreven gedicht voordragen, of heb je een eigen songtekst geschreven?
Kun je buikdansen, tapdansen kunstfluiten?
Kun je iemands stem imiteren of wil je jouw favoriete zanger(es) playbacken?
Heb je een stukje cabaret of ben je stand-up komediant en wil je iets uitproberen op publiek?
Ken je een leuke goocheltruc of ben je illusionist en wil je deze kunsten laten zien?
Zing je in een koor of dans je met een groep en zoek je een podium met enthousiast publiek?
Heb je een leuke act bedacht waarmee je het publiek aan het lachen krijgt?
Heb je een verborgen talent, die je eindelijk eens op een podium wilt brengen?
Heb je een leuke buut en wil je graag zelf eens een keer in de buutton staan?
Wil je iemand in het zonnetje zetten en verrassen met een leuk woordje of praatje?

Dit maakt deelnamen aan de Pats Boem Show bijzonder
Noemenswaardig aan de Pats Boem Show is vaak de korte voorbereidingstijd van de deelnemers. De ideeën ontstaan vaak pas tijdens carnaval zelf. In slechts één dag, of soms zelfs een uur vooraf, wordt de act voorbereid en direct op het podium gebracht. Met onverwachte uitspattingen en de vreemdste attributen worden de meest vreemde escapades aan de kaak gesteld. Het resultaat is een avondvullend programma, waarbij unieke humor en enorme creativiteit een volle zaal trekt.

Maar en zijn ook deelnemers die naar de Pats Boem Show toeleven. Het bouwen van een decor, in maken van een orkestband of het schrijven en instuderen van een stukje cabaret vraagt nu eenmaal meer tijd. Na afloop van jouw act krijg je een enthousiast applaus van het publiek. Doorgaans is er geen jury aanwezig en vindt er geen competitie plaats. Deelnemen doe je uit passie of simpelweg om eens iets geks te doen.

Professioneel podium met licht en geluid
Tijdens jouw optreden word je van alle gemakken voorzien. Er staat een mooi groot podium, een lichtshow en een professionele geluidsset. Speel je een instrument, dan is er crew aanwezig die zorgen dan alles functioneert en mooi klinkt. Heb je nog bijzondere attributen nodig, dan helpt de organisatie je met deze voorbereiding. Niets staat je in de weg om er een mooi optreden van te maken. Tot slot, niet geheel onbelangrijk. We bieden jou het beste publiek die je maar kunt wensen.

Al 20 jaar een succesformule
De Pats Boem Show die ruim 20 jaar geleden zijn oorsprong kende, begon ooit in het café van zaal Spilman. Deze succesformule van CV de Belhamels groeide al snel uit tot een fenomeen, waardoor het café zelfs te klein werd en de Pats Boem Show verplaatst werd naar de grote zaal. De presentatie van de Pats Boem Show is in handen van Roel Krabben en Ronald van Hal. Wat heel belangrijk is, het hoeft niet echt goed te zijn, want goed slecht kan ook een hoge amusementswaarde hebben, aldus de presentatoren.

De twee heren, die zelf ook niet vies zijn van wat humor, weten te vertellen dat de komende  Pats Boem Show een topper wordt. Naast de vele deelnemers hebben zij namelijk zelf ook het één en ander in petto.