Een jaar geleden hadden we ons niet kunnen bedenken dat we komend jaar het carnaval waarschijnlijk ‘anders’ zullen moeten gaan vieren. En wat hadden we destijds een spectaculaire en sensationele onthulling, gevolgd door een geweldige proclamatie van Prins Jelle en Adjudant Pascal. En daarmee was de toon gelijk gezet! Wat volgde was een mooie en zeer geslaagde ‘campagne’… “Bella ciao” Prins Jelle en Adjudant Pascal, Diede en Heleen, “bella ciao, bella ciao, bella ciao”. Bedankt voor het mooie carnavalsjaar, nog één keer: “Bella ciao”.

Covid-19, en dan helemaal geen carnaval?  Dat is voor de Belhamels geen optie. Zo is er een prachtig alternatief bedacht voor de Buutavonden door onze Buutcommissie in samenwerking met de Klas van Bas: BUUT TV! Vandaar ook dat deze prachtige TV-gids bij u in de brievenbus is gevallen. Vaak hoor je mensen klagen: “Er is geen bal op de tv”. Nou, zaterdagavond 7 november is dat in elk geval niet aan de orde, het wordt dan weer een échte ouderwetse televisieavond!

Wij wensen jullie heel veel kijkplezier!

Recommended Articles